Sreda, 23.02.2022.

07:59

Granatirana Sirija

Izrael ispalio više projektila na položaje u sirijskoj pograničnoj provinciji Kuneitra, a u napadu je pričinjena "materijalna šteta".

Izvor: Tanjug

Granatirana Sirija
Ilustracija: depositphotos/ eltoro69

U saopštenju sirijske vojske precizira se da su rakete lansirane sinoću sa Golanske visoravni, sa druge strane tampon zone pod nadzorom UN, a ne navode se detalji o položajima koji su pogođeni, dok se izraelska vojska nije oglašavala povodom napada, prenosi Rojters.

Izrael vrši česte napade na, kako precizira, iranske mete u Siriji, gde su snage koje podržava Teheran, uključujući libanski Hezbolah, rasporedjene tokom poslednje decenije da podrže predsednika Bašara al-Asada protiv pobunjenika koji pokušavaju da okončaju 50-godišnju vladavinu njegove porodice, navodi britanska agencija.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Komandant jurišne brigade priznao: Čeka nas haos

Ukrajinske trupe će se suočiti sa ozbiljnim poteškoćama ovog leta, zbog brzog napredovanja Oružanih snaga Ruske Federacije, napisao je zamenik komandanta 3. jurišne brigade ukrajinske vojske Maksim Žorin na svom Telegram kanalu.

8:34

21.5.2024.

1 d

Podeli: