Nedelja, 13.03.2022.

16:40

Zaharova oštro o Liz Tras: "Đavolji plodovi rusofobije"

Rusofobna i dezinformaciona kampanja, koju je lično pokrenula Liz Tras, daje "svoje đavolske plodove" u Oksfordu, izjavila je Marija Zaharova.

Izvor: B92

Zaharova oštro o Liz Tras:
EPA/Maxim Shipenkov

Portparolka ruskog Ministarstva spoljnih poslova izjavila je to povodom napada na crkvu Svetog Nikolaja Čudotvorca u Oksfordu.

Prema rečima Zaharove, razbojnici su u zoru upali u crkvu Svetog Nikolaja Čudotvorca u Oksfordu.

"Ukradene su dragocenosti od velike važnosti za parohijane i lokalnu crkvenu zajednicu. Razbojnici su uzeli i novac koji je sakupljan za izbeglice iz Ukrajine. Britanska ministarka spoljnih poslova Liz Tras može da bude zadovoljna. Kampanja rusofobije i lažnih informacija koju je lično pokrenula daje svoje đavolske plodove na mestu gde joj je izdata diploma o obrazovanju", napisala je Zaharova na svom Telegram kanalu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 5

Pogledaj komentare

5 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Drama na nebu, hitno podignuti borbeni avioni

Ruski vojni avion juče je nakratko narušio vazdušni prostor Švedske istočno od baltičkog ostrva Gotland, nakon čega su ga presreli švedski borbeni avioni, saopštile su danas oružane snage te nordijske zemlje.

13:01

15.6.2024.

1 d

Podeli: