Sreda, 06.11.2019.

13:43

Napad na turiste u popularnom nalazištu: Ranjeno četvoro, ubijen policajac

Napadač naoružan nožem napao je troje turista i njihovog vodiča na popularnom arheološkom nalazištu na severu Jordana, javila je jordanska novinska agencija.

Izvor: Beta/AP

Napad na turiste u popularnom nalazištu: Ranjeno četvoro, ubijen policajac

Kako je navedeno, napadnuti ljudi su preneti u bolnicu i napadač je uhapšen.

Napad se dogodio u drevnom gradu Đerašu, gde se nalazi rimski amfiteatar i ulica sa stubovima. To je jedna od najpopularnijih turističkih destinacija u Hašemitskoj kraljevini Jordan.

Napadač je takođe ubo nožem policajca koji je pokušao da ga zaustavi.

Drugi detalji nisu objavljeni ali list Gad javlja da su napadnuti turisti Meksikanci i da su zadobili ozbiljne povrede. Drugi mediji su javili da su turisti Španci.

Na amaterskom video snimku sa mesta napada vidi se da žena leži nepokretno na zemlji u lokvi krvi dok joj neko pritiska peškirom ledja. U blizini se vidi čovek koji sedi, očito ranjen u nogu.

Na jednom snimku se čuje kako žena viče na španskom: "To je bodež, to je bodež, ima nož".

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Nemačka na udaru Rusije: "Uzimamo svoje"

Ruski sud naredio je da imovina, računi, nekretnine i akcije Dojče banke i Komercbanke budu zaplenjene u Rusiji, kao deo tužbe protiv nemačkih banaka, navodi se u sudskim dokumentima.

13:07

19.5.2024.

1 d

Svet

Rusi prešli severnu granicu: Harkov pada?

Ofanziva ruskih snaga na harkovskom pravcu pokazala se toliko brzom i snažnom da im oskudne odbrambene strukture Ukrajine nisu postale prepreka, a osiromašeni redovi ukrajinskih oružanih snaga nisu bili spremni da brane svoje položaje, piše Njujork tajms.

8:12

19.5.2024.

1 d

Podeli: