Politika 1

20.05.2024.

22:16

Direktorka Doma zdravlja Voždovac: Neistinite, maliciozne i spinovane izjave predsednika SSP Petrovića

Dom zdravlja ,"Voždovac" na čelu sa v.d. direktorkom dr Nevekom Veličković, odbacuje navode i odgovorno tvrdi: Ogranak Banjica - završeno je idejno rešenje projekta, koje je finansirala Opština.

Izvor: B92

Direktorka Doma zdravlja Voždovac: Neistinite, maliciozne i spinovane izjave predsednika SSP Petrovića
Depositphotos/vilevi

Podeli:

Takođe se dodaje da je rešenje predato Sekretarijatu za urbanizam na potvrdu i izdavanje lokacijskih uslova.

Saopštenje prenosimo u celosti: 

"Neto kvadratura novog objekta je 4647 m2.

Kao v.d. direktora Doma zdravlja "Voždovac" na čijem sam čelu blizu osam godina godina, mogu samo da demantujem neistinite, maliciozne i spinovane  izjave predsednika Stranke slobode i pravde (SSP), gospodina Nenada Petrovića.

Po uvidu u elektronske izvestaje broj korisnika naših usluga ( ogranak Banjica) je 3200 - Služba za zdravstvenu zaštitu odraslih stanovnika i 1260  kartona školske dece. Preventivne aktivnosi, pregledi i lečenje pružaju 4 lekara raspoređenih u dve smene. Do današnjeg dana nije bilo ispisa kartona iz tog ogranka. Što ukazuje na kvalitet pruženih usluga.

I dodajem: Zdravstvena stanica Kumodraž I - izradu projekta  finansirala je Opština Voždovac. U aprilu mesecu su započeti pripremni radovi za rekonstrukciju objekta. Izvršeno je rušenje svih pregradnih zidova starog objekta. Trenutno se radi na ojacanju temelja  samog objekta. Kvadratura zgrade je 520 m2."

Podeli:

1 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Juriš Rusa: Ukrajina pred slomom

Ruska vojska je 20. aprila iskoristila konfuziju izazvanu razmeštanjem ukrajinskih trupa zapadno od ruševina Avdejevke – i krenula u juriš.

21:16

25.7.2024.

1 d

Podeli: