Subota, 05.11.2022.

14:45

Uhapšen gradonačelnik – pucao na automobil

Gradonačelnik jednog gradića u američkoj saveznoj državi Oregon uhapšen je danas zbog pokušaja ubistva tokom incidenta na putu.

Izvor: Tanjug

Uhapšen gradonačelnik – pucao na automobil
Foto: Profimedia

On je ispalio nekoliko hitaca ka automobilu u kojem se vozila porodica od četiri člana, saopštila je lokalna policija.

Incident se dogodilo uveče na praznik Noć veštica, kada je porodica od četiri člana - dvoje punoletnih i dvoje dece uzrasta pet i osam godina - išla autoputem na oko 100 kilometara istočno od Portlanda, preneo je "Ej-Bi-Si njuz" (ABC News).

Oni su naleteli na terensko vozilo koje se kretalo nepredvidivo, prema saopštenju šerifove kancelarije iz okruga Hud river.

Kada umalo nije došlo do sudara, automobili su se zaustavili, a muškarac je izašao iz terenskog vozila i ispalio nekoliko metaka iz pištolja na automobil porodice.

"Meci su oštetili automobil porodice", dodali su iz šerifove kancelarije.

Niko nije povređen u incidentu, a istražiteljima je trebalo manje od 24 sata da utvrde da iza pucnjave stoji Douen DŽouns, gradonačelnik obližnjeg gradića Rufus u Oregonu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Nemačka na udaru Rusije: "Uzimamo svoje"

Ruski sud naredio je da imovina, računi, nekretnine i akcije Dojče banke i Komercbanke budu zaplenjene u Rusiji, kao deo tužbe protiv nemačkih banaka, navodi se u sudskim dokumentima.

13:07

19.5.2024.

1 d

Svet

Rusi prešli severnu granicu: Harkov pada?

Ofanziva ruskih snaga na harkovskom pravcu pokazala se toliko brzom i snažnom da im oskudne odbrambene strukture Ukrajine nisu postale prepreka, a osiromašeni redovi ukrajinskih oružanih snaga nisu bili spremni da brane svoje položaje, piše Njujork tajms.

8:12

19.5.2024.

1 d

Podeli: