Sreda, 03.05.2023.

12:55

Lider Dveri za tragediju na Vračaru okrivio zapadne vrednosti FOTO

Lider Dveri Boško Obradović, za današnju tragediju u osnovnoj školi na Vračaru, u kojoj je učenik ubio osmoro dece i čuvara, okrivio zapadne vrednosti.

Izvor: B92

Lider Dveri za tragediju na Vračaru okrivio zapadne vrednosti FOTO
EPA/ ANDREJ CUKIC

Podsetimo, u OŠ "Vladislav Ribnikar" koja se nalazi na Vračaru, učenik sedmog razreda K.K. uneo je pištolj i pet punih šaržera i počeo je da puca na času istorije. Ubijeno je osam đaka i čuvar škole, dok se konačan broj povređenih ne zna pouzdano.

Povodom ovog tragičnog događaja oglasio se veliki broj zvaničnika i javnih ličnosti, a među njima i lider Dveri Boško Obradović, koji je na društvenoj mreži Tviter za ovu tragediju okrivio zapadne vrednosti.

"Država Srbija je danas prepukla! Tražili smo zapadne vrednosti u Srbiji - došle su! Dozvolili smo rijaliti nasilje u medijima - prelilo se na čitavo društvo! Pričamo o posledicama umesto o uzroku! Deca su nam ubijena - mi smo krivi! Da se više ne lažemo! Ovde mora sve da se menja!", napisao je on.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

28 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Drama na nebu, hitno podignuti borbeni avioni

Ruski vojni avion juče je nakratko narušio vazdušni prostor Švedske istočno od baltičkog ostrva Gotland, nakon čega su ga presreli švedski borbeni avioni, saopštile su danas oružane snage te nordijske zemlje.

13:01

15.6.2024.

1 d

Svet

uživo Rusi zauzimaju; Ukrajina u mraku

Rat u Ukrajini – 844. dan. Nastavljaju se borbe širom Ukrajine, a Rusi su tokom prethodnog dana izveli seriju napada u Kijevskom, Hersonskom, Nikopoljskom i Donjeckom regionu, gde su poginule tri osobe.

22:29

16.6.2024.

13 min

Podeli: