Blic: Potukli se funkcioneri DSS-a

Članovi Izvršnog odbora DSS Duško Tarbuk i Petar Bojović potukli su se juče u prostorijama stranke, piše Blic.

Izvor: B92

Petak, 21.03.2014.

07:32

Default images

"Došli smo na sednicu Izvršnog odbora u Pariskoj ulici kako bi raspravljali o rezultatima stranke. Međutim, čim je Tarbuk ušao u stranku počelo je vređanje sa Bojovićem", kaže izvor Blica i dodaje da je to trajalo nekoliko sekundi, kada su svi shvatili da nije šala u pitanju.

"Onda su se jedan drugom uneli u lice i krenula je makljaža. Moje kolege su skočile u da ih razdvoje ali to je bilo nemoguće. Tarbuk je oborio Bojovića na pod i udario ga još pet, šest puta u glavu", kaže još Blicov izvor.

On kaže da je potom u razdvajanju priskočio i član IO Andrija Milivojević i da su tek tada uspeli da ih obuzdaju.

"Međutim, njihovo vređanje je trajalo još par minuta. Pominjali su i nastavak tuče, izdaju, a Tarbuk čak i pištolj da će ga poneti od kuće. Predsednik IO Milovan Milošević došao je kad je sve završeno", priča očevidac celog događaja i kaže da je sastanak IO na kraju završen.

U DSS niko zvanično nije želeo da komentariše ovaj skandal.

Tarbuk je na kraju sednice na pitanje Milovana Miloševića šta je uzrok sukoba rekao da ne može više da trpi da ga Bojović "proziva" zbog lošeg rezultata.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

22 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: