Tri osobe ranjene kod zgrade Bigza

Jedna devojka i dva muškraca ranjeni su jutros oko 6h u pucnjavi u Beogradu, ispred zgrade "Bigza" preko puta Beogradskog sajma, rekla je Nada Macura.

Izvor: B92

Nedelja, 31.03.2013.

09:22

Default images

Portarolka Hitne pomoći je dodala da se protekle noći dogodio veliki broj tuča, ranjavanje nožem i čak osam saobraćjanih nesreća u kojima je povređeno deset osoba, među kojima je i trudnica.

"Angažovane su dve ekipe Hitne pomoći. Prva ekipa zbrinula je devojku koja je zadobila prostrelnu ranu leve potkolenice i mladića koji je zadobio ustrelnu ranu leve butine. Druga ekipa zbrinula je muškraca koji je imao ustrelnu povredu butine i prostrelnu povredu leve potkolenice", rekla je Macura.

Oni su prevezeni u Urgetni centar i njihovo zdravstveno stanje je stabilno.

Prema rečima Macure, u noći između subote i nedelje, dogodio se i veliki broj tuča.

U jednoj tuči na Umci povređen je muškrac koji je udaren metalnom šipkom u glavu, dok je u Skadarliji muškrac zadobio povredu glave od udarca drškom pištolja.

U centru grada u ulici Bulevar Despota Stefana pola sata posle ponoći izboden je osamnaestogodišnji mladić.

On je zadobio tri ubodne rane u predelu lopatice i prevezen je na Odeljenje reanimacije Urgetnog centra.

Lekari su imali ukupno 100 intervnecija, od čega 26 na javnom mestu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

48 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Amerika ima poruku za Rusiju i Kinu

Zvaničnik Stejt departmenta u Birou za kontrolu naoružanja Pol Din pozvao je danas Kinu i Rusiju da objave deklaraciju po uzoru na SAD u kojoj se obavezuju da će o korišćenju nuklearnog naoružanja uvek odlučivati ljudi, a ne veštačka inteligencija (AI).

8:01

2.5.2024.

1 d

Podeli: