Skandal u Hrvatskoj: "Nisam ja, hakovali su me" FOTO

Direktorka komunulanog preduzeća Čistoća Cetinske krajine Ivana Živaljić i članica HDZ-a, hvalila se na Fejsbuku snagom stranačke knjižice.

Izvor: B92

Četvrtak, 28.10.2021.

07:51

Skandal u Hrvatskoj:
Ilustracija, foto: EPA-EFE/ CHRISTIAN BRUNA

"Kažu daj knjižicu, rekoh nema problema vadim ličnu. Ma ne tu, već stranačku, vi imate VIP ulaz… Hahaha najjači smo! Živeo HDZ", piše u objavi na Fejsbuku.

Uz status je objavljena fotografija na kojoj Živaljić stoji ispred ploče na zgradi Vrhovnog suda.

Živaljić se oglasila saopštenjem u kom je demantovala da je ostavila taj status.

"S obzirom da su se tog dana kroz nekoliko aktivnih Fejsbuk grupa u Gradu Sinju delile objave sa mog profila, moram da vas obavestim da je moj profil hakovan od strane nepoznate osobe. Vidljivo je da se radi o provokaciji stranačkog karaktera, verovatno pokrenuta zbog situacije u vezi sa preduzećem Čistoća koja traje ovih dana. Moja komunikacija ka javnosti uvek je bila jasna i nema sumnje da se ovim želi da se blati moje ime. Jedna fotografija skinuta je sa mog 'vacap' profila, a ostale su bile javno dostupne. Podržavam kulturan i argumentovan oblik političke komunikacije, ali ovakvo nešto ne", navela je ona u saopštenju.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare

1 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: