Potvrđeno za B92.net: Živković udario devojku na pešačkom prelazu, tvrdi da je bilo zeleno svetlo

Lider Nove stranke Zoran Živković doživeo je saobraćajnu nezgodu u Beogradu oko 15.30 sati, potvrđeno je za B92.net u toj stranci.

Izvor: B92

Četvrtak, 27.08.2020.

17:55

Potvrđeno za B92.net: Živković udario devojku na pešačkom prelazu, tvrdi da je bilo zeleno svetlo
Printskrin: TV B92

Živković se kretao Požeškom ulicom na Banovom brdu i kada je skrenuo u Ulicu kneza Višeslava, na pešačkom prelazu udario je devojku.

"Bilo je zeleno svetlo za Živkovića, a devojka je naletela. Živković je pozvao Hitnu pomoć i sačekao policiju", rekli su za B92.net u Novoj stranci.

Kako su naveli, u tom delu grada bio je gust saobraćaj, pa se Živković kretao malom brzinom.

"Hitna pomoć je potvrdila da devojka nema teže povrede, već se više uplašila, što je sasvim normalno, jer je preživela šok. Policija je napravila zapisnik i pustila Živkovića", naveli su.

Dodaju da je bespotrebno prenošenje pojedinih medija, koji su ovaj sudar doveli u vezu sa nezgodom na Terazijama, u kojoj je oldtajmer koji Živković vozi usled tehničkih problema sam krenuo niz ulicu. Predsednik Nove stranke Zoran Živković danas je automobilom “sitroen ajkula” udario žensku osobu na pešačkom prelazu na Banovom brdu, potvrđeno je Tanjugu u Drugom osnovnom tužilaštvu u Beogradu.

Protiv Živkovića će biti podneta krivična prijava, rekla je Tanjugu portparolka tužilaštva Milica Ljubičić.

Tužilaštvo za sada čeka izveštaj lekara iz Urgentnog centra u vezi sa povredama žene, od čega će zavisiti kvalifikacija krivičnog dela, napomenula je Ljubičićeva.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

10 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: