Esports B92.net

DOTA: Dragon’s Blood je stigao!

Dota 2 anime serijal, ”DOTA: Dragon’s Blood”, je konačno stigao. Pratite avanture vaših omiljenih heroja i otkrijte tajne do sada neistraženog Dota 2 univerzuma! Prva sezona serijala je dostupna za sve Netflix pretplatnike.

Božidar Radovanović RUR
Podeli

Valve nas je sredinom februara iznenadio jednom vrlo neočekivanom najavom – da će jedna od najpoznatijih video igara svih vremena dobiti sopstvenu animiranu seriju. E pa taj trenutak je konačno stigao. Avantura Daviona i Mirane može da počne.

Čitava prva sezona serijala je već dostupna za striming, tako da možete da odgledate svih 8 epizoda odjednom. Serija će imati ”R” rejting (restricted), što znači da se ne preporučuje deci mlađoj od 17 godina.

Kreator i producent serijala je Ešli Miler, koji je verovatno najpoznatiji po svom radu na Thor i X-Men: First Class. Njegova desna ruka je Rju Ki Hjun, umetnik koji je radio na hit seriji Avatar: The Legend of Korra. Serijal je animirao korejski studio MIR, koji je radio na The Legend of Korra, Young Justice: Outsiders i Voltron: Legendary Defender. Muziku je komponovao gitarista Dino Menegin.

Serija će biti dostupna na 12 jezika, i sa subtitlovima na još 30.

Da li ste već imali priliku da pogledate DOTA: Dragon’s Blood? Kako vam se dopada?

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

strana 1 od 2 idi na stranu