Antoan Grizman osnovao svoju esports organizaciju

Jedan od najpoznatijih svetskih fudbalera, Antoan Grizman je veliki ljubitelj gejminga, zbog čega je juče i zvanično predstavio svoju esports organizaciju – Grizi Esports.

eSports

Izvor: Predrag Ciganoviæ RUR

Subota, 25.01.2020.

12:57

Antoan Grizman osnovao svoju esports organizaciju

Izvor: RUR Esports

Organizaciju će voditi njegov brat Teo Grizman. U klipu objavljenom na tviteru, saznajemo da je Grizi esports u potrazi za Fortnite, League of Legends, Rainbow 6, FIFA i CS:GO igračima. Svako ko misli da je dovoljno dobar i ima želju da se pridruži, sada mu je najbolji trenutak, jer su prijave otvorene za svakoga.

Fudbaler Barselone je u nekoliko navrata tokom svoje karijere proslavljao golove plesovima iz Fortnite-a, pa čak i u finalu Svetskog prvesntva protiv Hrvatske 2018. godine. Takođe, neretko je kačio svoje uspehe iz video igre Football Manager, koja ipak nije takmičarska igra, kao već pomenuti naslovi.

Još uvek nam nije poznato kakve će budućnost biti ove organizacije i da li će uspeti da dovede neke vrhunske igrače. Gledajući finansijsku moć reprezentativca Francuske, ne vidimo zašto se ne bi uključili u borbu sa onim najvećim. U svakom slučaju, biće zanimljivo ispratiti budućnost Grizi Esportsa.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 2

Pogledaj komentare

2 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: