Organizaciju Complexity kupili Kaubojsi iz Dalasa!

Američki milijarder Džeri Džouns, vlasnik Dalas Kaubojsa, najskupljeg NFL tima, kupio je esports organizaciju Complexity Gaming zajedno sa biznismenom Džon Gofom!

Izvor: Stefan Iliæ klan rur

Utorak, 07.11.2017.

09:55

Organizaciju Complexity kupili Kaubojsi iz Dalasa!

Kaubojsi tako prate trend ulaganja u esport organizacije, kao što su pre nešto više od pola meseca Njujork Jenkiji kupili organizaciju Vision Esports.

Profesionalni gejming značajno raste, a mi smo ponosni da uplovimo u ove vode sa Džon Gofom i Džejson Lejkom, osnivačem i direktorom organizacije Complexity. Verujem da će se tokom godina Complexity razvijati, pogotovo sa našim iskustvom i znanjem iz sporta” – kaže Džeri Džouns,

Džon Gof govori da esport toliko raste i da je popularan da dostiže veći broj gledalaca od nekih tradicionalnih sportskih turnira. Veruje da je partnerstvo i investicija u ovakvu vrstu organizacije pun pogodak. Osnivač i predsednik Complexity Gaminga – Džejson Lejk, kaže da mu je jedan od snova ispunjen, kao i da mu je vrlo drago da radi sa ljudima kao što su Džon i Džeri.

Organizacija se seli u Teksas gde se i nalazi sedište Kaubojsa iz Dalasa, a izgradnja modernog centra za ekipe organizacije bi trebala uskoro početi. Svi članovi organizacije će imati pristup raznim razvojnim centrima i treninzima, kao i svim medicinskim uslugama koje pružaju i sportskom timu.

Organizacija Complexity ima CS:GO, Dota 2, Hearthstone i Gwent sastave, kao i brojne profesionalne strimere koji ih predstavljaju. Complexity je organizacija koja je osnovana davne 2003. godine, a dočekali su da ih otkupi vlasnik najskupljeg tima američkog fudbala. Cifre i detalji ugovora nisu poznati, ali je milijarder Džeri Džouns sigurno odrešio kesu. Videćemo koji tim ili zvezda će sledeći uložiti u esports tim ili organizaciju, ovakve vesti ćemo definitivno sve češće čitati.

Izvor: Klan RUR

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: