Adrian nije više član Team Liquid LoL ekipe

Support igrač Adrijan “Adrian” Ma i esport organizacija Team Liquid su sporazumno raskinuli ugovor nakon što nisu mogli da pronađu zajednički jezik, nakon manje od mesec dana.

eSports

Izvor: Nikola Saviæ KlanRUR

Utorak, 04.04.2017.

12:14

Adrian nije više član Team Liquid LoL ekipe

U izjavi za EPSN, Adrian je rekao da je proveo sjajno vreme u Liquidu, ali da su ipak rešili da sporazumno raskinu ugovor. Adrian kaže da Liquid već ima sjajnog supporta u vidu Metju “Matt” Elentoa, tako da je i za njega i za tim najbolje da nastave odvojenim putevima i da je ovo za njega prvi profesionalni raskid pa će iskoristiti vreme da odmori i vidi koje su mu dalje opcije.

Iako ni on ni tim nisu zvanično potvrdili, glasine kažu da je, nakon što je uklonjen iz prve postave, obnova ugovora podrazumevala i smanjenje plate od one koja je prvobitno dogovorena, na šta on nije želeo da pristane, tako da je Team Liquid rešio da mu dozvoli da ode i postane slobodan agent, odigravši svega par mečeva u bojama Liquida.

Izvor: KlanRUR

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: