Esports B92.net

SKT je doveo Matu i kompletirao svoj sastav za narednu sezonu

Danas, na svom tviter nalogu, SKT je potvrdio da će se ekipi pridružiti legendarni support igrač, osvajač svetskog šampionata, Korejac Čo “Mata” Se-hjeong.

Predrag Ciganović RUR
Podeli

On je poslednje 2 godine proveo u KT Rolsteru, u kojem je očigledan cilj bio trofej na Worldsu, cilj koji oni nisu uspeli da ostvare. On je taj trofej osvojio 2014. godine sa ekipom Samsung White, koja se odmah nakon tog trofeja razišla. Pre nego što je nastupao za KT Rolster, neko vreme proveo je u Kini, nastupajući za Vici Gaming i RNG.

Za SKT je 2018. godina bila najgora u istoriji, pošto se ekipa nije čak ni kvalifikovala za najprestižniji turnir u godini. Da bi pružili podršku Fakeru, koja mu je falila prošle godine, SKT se potrudio da ove godine ozbiljno pojača svoj sastav. Na toplejnu doveli su Kim “Khan” Donghua, novi ADC igrač je zvezda u usponu, Park “Teddy” Jin-seung, a doveli su i dva junglera Kang “Haru” Min-seunga i Kim “Clid” Tae-mina. Sa Matom, ovaj sastav postaje veoma moćan, pa možemo očekivati da će se sledeće godine boriti za sve najveće trofeje.

Pored svih ovih pojačanja SKT je takođe objavio da ekipu napuštaju treneri Li “PoohManDu” Jeonghjon and Bae “Bengi” Seong-wong. PoohManDU bi trebalo da pronađe novu ekipu, dok Bengi ima planove da odsluži vojni rok.

Izvor: RUR

LoL

Organizacija G2 predstavila novu ekipu

Danima se spekulisalo o tome kako će midlejner Fnatica Rasmus ”Caps” Vinter preći u redove G2-a, dok će Luka ”Perkz” Perković preuzeti ulogu ADC-a. Oko 18:00 časova po našem vremenu organizacija je stavila tačku na sve spekulacije okačivši video klip u kojem je predstavila nove igrače.

LoL petak 30.11. 00:19 Komentara: 2

Dobili smo sve polufinaliste Worldsa 2018

Nakon čeitiri uzbudljiva četvrtfinalna meča, sledećeg vikenda gledaćemo najuzbudljivije polufinale ikada, sa obzirom da su svi glavni favoriti napustili takmičenje, a svaka ekipa će moći da izađe kao pobednik.

LoL ponedeljak 22.10. 19:44 Komentara: 2

Top lejner Splyce-a u potrazi za novom ekipom

Andrei “Odoamne” Pascu je danas sam svom tviter nalogu napisao da je dobio dozvolu od organizacije da potraži novu ekipu. On će još uvek biti član Splyce-a, ali je slobodan da komunicira sa drugim organizacijama.

LoL četvrtak 18.10. 17:20 Komentara: 1

KT Rolster i EDG bez puno problema završavaju na vrhu grupe

KT Rolster je u ovaj dan ušao sa skorom 3-0, pa im je bila potrebna samo jedna pobeda, što su oni odmah ostvarili savladavši Team Liquid. EDG nije tako sigurno ušao u ovaj dan, ali pobedama nad KT Rolsterom i Mad Gamingom, osigurali su svoj plasman u dalji krug, iako su kasnije poraženi od američke ekipe.

LoL utorak 16.10. 17:22 Komentara: 1

LoL - Završen treći dan Worldsa

Završen je treći dan Worldsa, sa njim još 6 uzbudljivih mečeva. Pet ekipa je i dalje neporaženo, ali samo RNG za sada ima učinak od 3-0. Danas su se razigrali timovi sa Istoka, pa je jedino 100Thieves danas uzeo pobedu od ekipa iz Evrope i Severne Amerike.

LoL petak 12.10. 18:30 Komentara: 5
strana 1 od 2 idi na stranu