LoL: All Star - Turnir koji zatvara sedmu sezonu

Kao i prošle godine, prijateljski turnir koji zatvara sezonu odigraće se u decembru. All Star je jedan od zabavnijih internacionalnih LoL turnira, jer pored dobrih igrača i timova, ovaj turnir sadrži zabavne modove koje igrači igraju, pa je gledanje samog turnira prava poslastica fanovima ove igre.

Izvor: Nikola Miliæeviæ

Utorak, 03.10.2017.

20:54

LoL: All Star - Turnir koji zatvara sedmu sezonu

Timovi i igrači, izabranici fanova koji će glasati za svoje ućesnike, sastaće se u Los Anđelesu, po drugi put u zadnje tri godine. Kao što je i ranije bio slučaj, na sajtu lolesports-a biće objavljen spisak igrača za koje će fanovi glasati, a oni sa najviše glasova dobiće priliku da učestvuju na ovom turniru. Pored toga što će se regioni međusobno takmičiti, igrači će se ukrštati, kao i boriti u mečevima na nekim od LoL modova, kao što su URF, One For All, 1v1, 2v2. Pored najjačih LoL liga, timovi iz Wild Card regiona takođe su ostvarili pravo na učešće imajući u vidu njihove nastupe na proteklim internacionalnim turnirima.
All star igra se od 7. decembra, a glasanje će biti održano u novembru, nakon završetka Worlds takmičenja.

Izvor: Klan RuR

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare

1 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: