Četvrtak, 15.02.2018.

12:38

Hearthstone: Prince Taldaram sada igraniji od Kelesetha

Kada su nam otkrivane karte iz Knights of the Frozen Throne ekspanzije, verovatno najveća razočarenja su bila tri “Princ” brata, Taldaram, Keleseth i Valanar.

Izvor: nikola saviæ klan rur

Hearthstone: Prince Taldaram sada igraniji od Kelesetha

Izvor: Klan RUR

Imali su poprilično “jake” uslove, a nagrade nekako nisu delovale dovoljlno isplative da bi opravdale uslov.

Međutim, na kraju smo došli do toga da se svaki od ovih prinčeva i te kako igrao u tier 1 i 2 špilovima, što je veoma zanimljiv obrt.

Prvi se igrao Valanar, koji je delovao možda i najdosadnije, ali najstabilnije. Igrao se u nekim Warlock i Paladin špilovima. Onda je na scenu stupio Keleseth, koji je brzo postao najveći “kancer” i praktično osovina svih tempo špilova koji su vladali metom proteklih par meseci.

Špilovi kao što su Zoo Warlock, Tempo Rogue, Aggro Druid i slični su maksimalno koristili moć Kelesetha i terorisali ladder poprilično dugo. Ali, onda su došli nerfovi drugih ključnih karata ovih špilova, a to su Bonemare, Patches i Corridor Creeper, što je automatski rezultiralo sa praktičnim nestankom ovih tempo špilova iz mete, te se jednostavno izgubila potreba za Kelesethom.

Tako da je sada najpopularniji Princ – Taldaram, verovali ili ne. Istina, ta popularnost nije nešto velika (nalazi se u oko 5% svih špilova na hsreplay.net, najvećoj bazi Hearthstone partija na svetu), ali je opet dovoljno veliki indikator toga kako se meta kreće i kako su na kraju sva tri brata Princa doživela da imaju svoje mesto pod suncem.

Taldaram se uglavnom igra u Cubelocku, kao jeftini Faceless Manipulator kojim obično kopirate sam Cube ili pak nekog od Demona, za dodatni value.

Ipak, kako trenutno ima samo tu veoma specifičnu i niša ulogu, savetujemo vam da ga ne kraftujuete ukoliko nemate višak dusta ili baš želite da igrate Cubelock sa njim.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare

1 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Nešto se sprema... Bunkeri i rovovi na granici?

Poljska je počela da postavlja još veći broj metalnih barijera duž svoje granice sa Belorusijom kako bi odvratila nelegalnu migraciju i planira da ojača granicu sa Rusijom, saopštilo je danas poljsko Ministarstvo odbrane.

19:38

9.5.2024.

23 h

Svet

Amerika se predomislila: "Povlačimo"

Sjedinjene Američke Države su povukle licence kompanijama kao što su Intel i Kvalkom za isporuku 4G čipova za laptopove i mobilne telefone kineskom proizvođaču telekomunikacione opreme Huavei Technologies, ​​rekla su tri izvora.

9:51

9.5.2024.

1 d

Podeli: