Astralis pravi tim od 7 igrača – Stigao JUGI

Iako je pre par meseci Jakob ” JUGi” Hansen napustio North zbog serije loših rezultata, Danac je danas uspeo da napravi korak napred, tako što je potpisao za Astralis, te će sada zvanično postati sedmi član ove ekipe

Izvor: Predrag Ciganoviæ RUR

Ponedeljak, 11.05.2020.

19:32

Astralis pravi tim od 7 igrača – Stigao JUGI

Iako u nekim drugim igrama nije retka situacija da vidimo malo veće sastave u CS:GO još uvek nismo imali ovakav slučaj. Astralis ipak pokušava da eksperimentiše sa izmenama, a njihov trener Zonic, izjavio je da za sada sve ide po planu.

Odbor Astralisa tvrdi da su spremni da u početku vide neke malo lošije rezulate, ali smatraju da će u budućnosti stvoriti još jači Astralis.

Iako se Jugi nije proslavio u svoje poslednje dve ekipe, ranije je bio poznat kao jedan od boljih dolazećih igrača iz Danske. Potencijal ima, ali važno je videti da li će ikada uspeti da dostigne svoj maksimum. Sada će imati priliku da zaigra sa najboljima, te bi smo mogli da očekujemo nekog novog Jugija.

Ipak, gledajući postavu Astralisa, teško je zamisliti ovu ekipa bez jednog od trenutne petorice, ali moramo da se strpimo da i da vidimo šta su za nas spremili.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: