Frizeri protestuju zbog uredne kose fudbalera usred lokdauna

Keln -- Nemački frizeri protesovali su zbog toga što nemački fudbaleri izgledaju sumnjivo dobro podšišani u sred lokdauna.

Izvor: Beta
Podeli
Foto: Profimedia
Foto: Profimedia

Nacionalno udruženje frizera i brica objavilo je juče otvoreno pismo predsedniku Fudbalskog saveza Nemačke Fricu Keleru.

U njemu navode da veruju da su mnogi fudbaleri nedavno podšišani iako su frizerski saloni zatvoreni od 16. decembra.

U Nemačkoj su na snazi stroge restrikcije oko posećivanja domaćinstava za vreme najnovijeg zaključavanje zbog pandemije koronavirusa što mnogim građanima ne ostavlja ništa drugo nego da biraju između zaraslog izgleda ili svojeručnih neravnih doterivanja.

Udruženje je navelo da je videlo igrače sa doteranim razdeljcima, podšišanom kosom na vratu i zulufima na nekoliko milimetara sa jasnim obrisima, što samo mogu da urade profesionalni frizeri sa profesionalnom opremom.

Udruženje navodi da delovanje fudbalera ohrabruje ljude da ubedjuju brice da ih tajno šišaju u vreme kada mnogi frizeri gube veliki deo ili sve svoje prihode.

"Raste bes prema savršeno ošišanim fudbalerima i kao posledica toga prema pozivima od klijenata koji pokušavaju da ubede (frizere) da rade na crno i krše propise, na primer sa kućnim posetama", navelo je udruženje.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

strana 1 od 122 idi na stranu