Italijanski grad nudi 50 besplatnih boravaka: Evo koji su uslovi

Opština Filinjano u italijanskom regionu Molize omogućila je 50 besplatnih sedmodevnih boravaka u periodu od 17. jula do 25. septembra.

Svet

Izvor: Tanjug

Subota, 11.07.2020.

09:19

Italijanski grad nudi 50 besplatnih boravaka: Evo koji su uslovi
Foto: Depositphotos, Maugli

Pedeset besplatnih jednonedeljnih boravaka za posetioce u mestu Filinjano u italijanskom regionu Molize deo je inicijative za oživljavanje turizma, sektora koji je teško pogođen pandemijom virusa kovid-19.

Projekat je pokrenula opština Filinjano sa oko 600 stanovnika u saradnji sa hotelom "Le Ginestre" koji je omogućio 50 besplatnih sedmodnevnih boravaka u periodu pd 17. jula do 25. septembra.

Neophodno je da turisti zainteresovani za učešće u projektu nemaju prebivalište u regionu Molize niti da imaju rodbinu na tom području, što je jedan od načina da se podstakne turizam i promocija znamenitosti u toj oblasti.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Propao pokušaj: Nemačka u haosu

Nemačke mašinovođe od utorka rano ujutro ponovo su u štrajku, samo nekoliko dana po okončanju prethodnog štrajka. Sudovi su odbacili pokušaj Nemačke železnice (DB) da zaustavi štrajk.

17:25

12.3.2024.

6 d

Svet

Sledi zabrana: Nova pravila za iznajmljivanje stana

Američka digitalna platforma za iznajmljivanje smeštaja Airbnb saopštila je da će do kraja sledećeg meseca zabraniti upotrebu unutrašnjih sigurnosnih kamera u zajedničkim prostorima smeštajnih objekata širom sveta.

8:21

12.3.2024.

6 d

Podeli: