"Hvala Vučiću"; "Mnogi su se smejali, biće još fabrika"

Kruševac -- Veliki broj građana dočekao je predsednika Srbije Aleksandara Vučića ispred fabrike Kromberg i Šubert u Kruševcu, koja danas otvara novi pogon u tom gradu.

Izvor: Tanjug
Podeli
Foto: Tanjug/Ljubiša Lešević
Foto: Tanjug/Ljubiša Lešević

Pročitajte i:

- Pre otvaranja, Vučić kod Krstića da pita kako je u fabrici

- Vučić: Za 20 dana velika investicija, da se spreme 4 grada

- "Biće veći minimalac u Srbiji, bolje dve plate nego nijedna"

- "Približavamo se 500 EUR, da li je dovoljno? Pa nije, ali..."

Vučić im je poručio da to nije kraj i da će dovoditi i nove fabrike u njihov okrug.

Kruševljani su predsednika dočekali aplauzom i sa transparentom "Hvala Vučiću", a on im je, u kraćem obraćanju, poručio da će biti još fabrika kako bi bilo posla za žitelje Rasinskog okruga.

On je podsetio da su im se mnogi smejali i nisu verovali kada su pre nekoliko godina počeli razgovori za fabriku Kromberg i Šubert, a danas je u njoj, ističe, zaposleno 560 ljudi iz Kruševca i Rasinskog okruga.

"Biće 2.500 zaposleno i to nije kraj. Dovodićemo nove fabrike. Hoćemo da zaposlimo Kruševac, da vratimo nadu u budućnost svima u Kruševcu, Ćićevcu, Varvarinu...", rekao je on.

Predsednik je poručio da su pred nama teška vremena, mnogo pritisaka i spolja i iznutra i da je zato važno da svi ostanemo jedinstveni i čvrsti i da sačuvamo Srbiju i da ona ide napred.

Foto: Tanjug/Ljubiša Lešević
Foto: Tanjug/Ljubiša Lešević

"Da vi budete bogatiji, da vam deca budu živa i zdrava, da ih bude mnogo više nego što ih imamo danas...Sve najbolje vam želim i vidimo se uskoro nekom sličnom prilikom. Hvala vam", rekao je Vučić.

Foto: Tanjug/Ljubiša Lešević
Foto: Tanjug/Ljubiša Lešević

Vesti

strana 1 od 262 idi na stranu