Evo šta služe na letovima Er Srbije

Nacionalna avio-kompanija Er Srbija predstavila je nove menije svog keteringa na letovima, koji će biti posluživani gostima od ovog meseca.

Srbija

Izvor: B92

Ponedeljak, 10.03.2014.

13:22

Default images

Radi se o unapređenoj verziji menija, koja se zasniva na kvalitetu namirnica, raznovrsnosti ponude i specifičnostima nacionalne kuhinje, navodi se u saopštenju kompanije.

Većina namirnica koje se koriste u pripremi je proizvedena u Srbiji, a svaka tri meseca izbor jela će biti osvežen i izmenjen.
Foto. Er Srbija
Takođe je uveden i izbor hrane za goste koji imaju posebne zahteve u ishrani: pri rezervaciji karata putnici su u mogućnosti da odaberu neki od posebnih menija prema međunarodnim IATA standardima (za dijabetičare, vegetarijance, osobe koje poštuju posebne standarde u ishrani...). Oni koji idu na put sa bebama takođe mogu računati na bebi-kašice.
Foto: Er Srbija
Šopska salata, sataraš sa piletinom, musaka, juneći gulaš (u ekonomskoj klasi), burek sa sirom, čevapčići, mešani roštilj, biftek sa sosom od pečuraka i hrskavim povrćem (u biznis klasi)... samo su neka od jela koja su se našla na novom meniju. I uz sve se služe kvalitetna crna i bela vina, navodi se u saopštenju Er Srbije.

Za desert, u ponudi su voćne salate, kolač sa musom od kafe i štrudlice (u ekonomskoj klasi) i kolač od sira - čizkejk u biznis klasi.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

112 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: