PR

Dva šoping mola za sedam dana

Izgradnja velikih trgovačkih objekata planira se i traje godinama i svaki od njih je poseban investicioni poduhvat. Retko se događa da kompanija gradi dva velika objekta istovremeno, a gotovo da se ne pamti da u istom trenutku otvara dva velika šoping-mola.

PR utorak 12.03. 10:40

Da li je TVOJE vreme ISPUNJENO smislom?

Studenti Cotrugli poslovne škole često imaju priliku da slušaju Majka Džordža (Mike George) i njegova predavanja o ličnom razvoju i samoupravljanju. Majk, osim što je predavač u Cotrugli školi, je i direktor Spiritual Intelligence u Londonu, kao i predavač na Oxford Leadership Academy.

U nastavku vam donosimo jedan od njegovih motivacionih tekstova:

PR ponedeljak 11.03. 10:56

Sertifikat kao podrška rodnoj ravnopravnosti

Sertifikat „EQUAL-SALARY“ („Jednaka plata“), koji potvrđuje da jedna kompanija obezbeđuje jednake naknade za jednake poslove muškarcima i ženama, dodeljen je kompaniji Philip Morris International. Time je ova kompanija postala prva multinacionalna korporacija na svetu koja je dobila ovaj sertifikat.

PR petak 8.03. 09:56

Beograd dobija JEDINSTVENI PRODAJNI CENTAR

Na starom i Beograđanima dobro poznatom mestu, na Bežanijskoj kosi, lokacija bivšeg Merkura, otvoriće se prodajni centar koji na jednom mestu nudi apsolutno sve za radionicu, baštu i domaćinstvo.

PR petak 8.03. 09:38

Za dva dana do poslovnog znanja!

U doba digitalne komunikacije, kada su mladima pristupačni različiti sadržaji kroz samo jedan klik, postavlja se pitanje da li smo im plasirali kvalitetan sadržaj

PR utorak 5.03. 09:40
strana 1 od 4 idi na stranu