Da li je ovo novo lice Suzukija S-Cross?

Na Internetu se pojavila nazvanična fotografija restilizovanog modela SX4 S-Cross, koja otkriva znatno drugačiji prednji deo vozila.

Automobili

Izvor: B92

Sreda, 17.02.2016.

12:22

Da li je ovo novo lice Suzukija S-Cross?

Tri godine nakon lansiranja na tržište, japanski proizvođač je izgleda odlučio da osveži svoj kompaktni krosover. Kako saznaje AutoExpress, fotografija je "procurila" nakon prezentacije redizajniranog automobila koja je priređenja za zvanične prodavce Suzukija u Francuskoj.

Ako se potvrdi njena autentičnost, restilizovani SX4 S-Cross imaće izdignutiji "nos", nove farove, nabore na haubi i masivniju masku hladnjaka sa vertikalnom hromiranom rešetkom. Promene će zahvatiti i prednji branik, koji će imati veći centralni otvor za vazduh. Zadnji deo bi takođe trebalo da pretrpi određene stilske modifikacije, ali će one verovatno biti nešto diskretnije.

Prva prilika da japanski proizvođač potvrdi da je zaista reč o originalnoj fotografiji, biće martovski sajam automobila u Ženevi, a u tom slučaju restilizovani SX4 S-Cross pojaviće se u prodaji tokom 2016. godine.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

22 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Amerika ima poruku za Rusiju i Kinu

Zvaničnik Stejt departmenta u Birou za kontrolu naoružanja Pol Din pozvao je danas Kinu i Rusiju da objave deklaraciju po uzoru na SAD u kojoj se obavezuju da će o korišćenju nuklearnog naoružanja uvek odlučivati ljudi, a ne veštačka inteligencija (AI).

8:01

2.5.2024.

1 d

Podeli: