Automobili

Subota, 28.09.2013.

14:15

Opel ADAM sa novim opcijama za personalizaciju

Opel će od 2014. godine ponuditi kupcima nove mogućnosti za individualizaciju svog malog gradskog automobila, koji je odskora dostupan i kupcima u Srbiji.

Izvor: B92

Default images

Opel će proširiti ADAM-ov portfolio novim nijansama karoserije – tamno smeđom Mahogany Brown i Arden Blue plavom. Nova boja krova je zeleno-bež svetlucava Limelight, a biće dostupna i za rešetku hladnjaka i kućišta spoljnih retrovizora. Kupci modela ADAM mogu da primene nove boje karoserije i na unutrašnjost vozila u vidu elemenata dekora i štampanih detalja na instrument tabli.

U unutrašnjosti, ADAM donosi novu dekoraciju na instrument tabli, centralnoj konzoli i vratima, nove presvlake na sedištima i dodatna dizajnerska rešenja linije krova.

Sve ovo značajno povećava mogućnosti personalizacije – ADAM je do sada ponudio čak 61.000 različitih mogućnosti kombinovanja kada je u pitanju spoljašnjost, i preko 82.000 varijacija u unutrašnjosti ovog automobila.

Nove opcije individualizacije biće dostupne od januara 2014. godine.

Vozili smo Opel ADAM 1.4 Glam/Enjoy Chic.

Opel ADAM stigao u Srbiju.

Pročitajte više o mogućnostima personalizacije modela ADAM.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

16 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Nešto se sprema... Bunkeri i rovovi na granici?

Poljska je počela da postavlja još veći broj metalnih barijera duž svoje granice sa Belorusijom kako bi odvratila nelegalnu migraciju i planira da ojača granicu sa Rusijom, saopštilo je danas poljsko Ministarstvo odbrane.

19:38

9.5.2024.

1 d

Svet

Amerika se predomislila: "Povlačimo"

Sjedinjene Američke Države su povukle licence kompanijama kao što su Intel i Kvalkom za isporuku 4G čipova za laptopove i mobilne telefone kineskom proizvođaču telekomunikacione opreme Huavei Technologies, ​​rekla su tri izvora.

9:51

9.5.2024.

1 d

Podeli: