FIAT 500 kabriolet by Gucci

FIAT i modna kuća Gucci lansirali su FIAT 500C by Gucci – "markiranu" kabriolet verziju ovog modela.

Automobili

Izvor: B92

Sreda, 03.08.2011.

08:04

Default images

"Sve karakteristike koje su proslavile FIAT 500 by Gucci naglašene su i kod kabrioleta koji će biti dostupan u beloj i crnoj boji sa elegantnim hromiranim detaljima", kažu iz ove dve kompanije.

Pokretni električni krov crne je boje sa prepoznatljivim Gucci šablonom.
FIAT 500C by Gucci model odlikuju detalji kao što su ugraviran logotip na ratkapnama i Gucci potpis na zadnjim vratima i lajsnama.

"Unutrašnjost ovog modela takođe odiše stilom koji uključuje ekskluzivne materijale, stilizovane satenske i hromirane elemente i kožna sedišta".
Paket standardne opreme sadrži automatski klima-uređaj, sedam vazdušnih jastuka, Blue&Me sistem integrisan sa senzorima za parkiranje, CD MP3 plejer i upravljač presvučen kožom sa radio kontrolama.
Pre zvaničnog izlaganja u FIAT-ovim auto-salonima, ljubitelji automobilizma u San Tropeu, Berlinu, Barseloni, Londonu i Ženevi imaće priliku da vide 500C by Gucci model - zvezdu karavana koji će posetiti ove evropske lokacije.

Pročitajte više o modelu FIAT 500 by Gucci

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Amerika ima poruku za Rusiju i Kinu

Zvaničnik Stejt departmenta u Birou za kontrolu naoružanja Pol Din pozvao je danas Kinu i Rusiju da objave deklaraciju po uzoru na SAD u kojoj se obavezuju da će o korišćenju nuklearnog naoružanja uvek odlučivati ljudi, a ne veštačka inteligencija (AI).

8:01

2.5.2024.

1 d

Podeli: