Razlog za nerviranje: ptičji izmet na čistom automobilu

Francuski humorista i provokator Remi Gajar, bez obzira na to da li izigrava puža u saobraćaju ili glumi saobraćajnu kameru, ume veoma lepo da nas zasmeje.

Izvor: B92

Nedelja, 26.01.2014.

12:32

Default images

U sklopu promocije filma sa najnovijom kolekcijom smešnih trenutaka, Remi je odlučio da muškarcima zada veoma "nizak udarac" tako što će igrati ulogu džinovskog goluba.

Naime, muškarca retko šta može da iznervira kao pričji izmet na automobilu koji je tek oprao svojim rukama. Snimak počinje na čovekom koji se fokusira na pranje svog Peugeot-a 307.

Kada je završio sa pranjem, uspeo da staruje motor iz drugog pokušaja, zamišljeni vozač nije ni sanjao šta će ga zadesiti na samo nekoliko metara od perionice.



Zamislite sebe u sličnoj situaciji za volanom. Kako biste reagovali?

Film će se u evropskim bioskopima naći od 5. marta.

Ako niste upoznati sa šalama kojima Remi Gajar iznenađuje policajce, sportiste i slučajne prolaznike, pogledajte nekoliko snimaka koje smo izdvojili. Verujemo da ćete se slatko nasmejati.

Ako ne volite saobraćajne kamere, zamislite se u situaciji da u sred noći jedna počne da trči za vama i da vas snima.



Takođe, pogledajte kako Remi Gajar provocira policiju.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

15 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: