Automobili

Subota, 25.12.2021.

11:00

Kupiš Jeep – iznenadiš se

Probleme s kvalitetom izgleda imaju i u Jeepu, i to na proizvodnji njihovog najprestižnijeg modela.

Izvor: B92

Kupiš Jeep – iznenadiš se
Photo: Jeep

U Jeep-u, radnici su navikli na dugačke nazive modela, a šabloni se redovno koriste u pozicioniranju etiketa. Međutim, novi Wagoneer očigledno predstavlja veliki problem, pa se dešavaju situacije poput one na slici ispod.

Sve je krenulo u najboljem redu, a onda je radnik izgubio kontrolu i zalepio slova sa velikim odstupanjem od zadate horizontalne ravni. Jalopnik saznaje da je automobil snimljen u Stellantisovoj fabrici Voren Trak tokom poslednje inspekcije pre isporuke.

Američki mediji su se obratili proizvođaču za objašnjenje, a fabrika je priznala probleme. "U početku, na lansiranju Vagoneera, Voren Trak je imao problema sa poravnavanjem oznaka", priznaju iz Jeepa, i nastavljaju: "Svi problemi su otklonjeni pre nego što je prvi primerak otišao iz fabrike, uključujući i ovaj na fotografiji"

Jeep je odlučio da unapredi šablon i dodatno mehanički proveri položaj markera. Ističu da fabrika veoma vodi računa o kvalitetu i da svako vozilo po izlasku iz fabrike predstavlja vrhunski kvalitet brenda.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

15 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Nemačka na udaru Rusije: "Uzimamo svoje"

Ruski sud naredio je da imovina, računi, nekretnine i akcije Dojče banke i Komercbanke budu zaplenjene u Rusiji, kao deo tužbe protiv nemačkih banaka, navodi se u sudskim dokumentima.

13:07

19.5.2024.

1 d

Svet

Rusi prešli severnu granicu: Harkov pada?

Ofanziva ruskih snaga na harkovskom pravcu pokazala se toliko brzom i snažnom da im oskudne odbrambene strukture Ukrajine nisu postale prepreka, a osiromašeni redovi ukrajinskih oružanih snaga nisu bili spremni da brane svoje položaje, piše Njujork tajms.

8:12

19.5.2024.

1 d

Podeli: