Automobili

Sreda, 28.03.2018.

11:21

I to se dešava: Sudar na štandu na sajmu automobila

Incident se dogodio tokom vikenda u hali 1 Beogradskog sajma, kada je promoterka nehotice pokrenula Ford Focus, koji je zatim udario u Yaris na Toyotinom štandu. Devojka koja je izazvala sudar poslednja tri dana ne radi na sajmu, piše Blic

Izvor: B92

I to se dešava: Sudar na štandu na sajmu automobila
Focus sa štanda Forda u hali 1 (Foto: B92)

Devojka je izloženi Ford Focus startovala na nagovor mušterije, a pošto je automobil bio "u prvoj brzini", nakon startovanja motora vozilo se pokrenulo u udarilo u Yaris koji se nalazio nekoliko metara dalje na štandu Toyote.

Automobili su neznatno oštećeni, kažu u Beogradskom sajmu i kažu da opasnosti za posetioce nije bilo, da niko nije povređen i da, prema njihovom saznanju, protiv devojke neće biti pokrenut bilo kakav postupak.

Dodaju da je srećna okolnost to što se nezgoda dogodila uveče, pred kraj radnog vremena, kada na sajmu nije bila velika gužva.

Kako Blic nezvanično saznaje, devojka koja je startovala automobil nije zaposlena kao promoterka već je radila u kuhinji, a samo je zamenila koleginicu koja je to veče morala ranije da ode sa sajma.

Zaposleni na sajmu automobila ističu da se startovanje motora u njihovoj praksi ne radi, ne samo iz bezbednosnih razloga već i zbog emisije izduvnih u zatvorenom prostoru.

Zbog incidenta devojka ne radi poslednja tri dana na sajmu automobila, a već sledećeg dana na oba štanda umešto oštećenih dovezena su i izložena nova vozila.
Yaris sa Toyotinog štanda u koji je udario Ford (Foto: B92)

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

27 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Nešto se sprema... Bunkeri i rovovi na granici?

Poljska je počela da postavlja još veći broj metalnih barijera duž svoje granice sa Belorusijom kako bi odvratila nelegalnu migraciju i planira da ojača granicu sa Rusijom, saopštilo je danas poljsko Ministarstvo odbrane.

19:38

9.5.2024.

20 h

Podeli: