Google Maps: Zavirite u muzeje Lamborghinija i Honde

Zahvaljujući Street View mapiranju ljubitelji automobila odnedavno su u prilici obiđu muzeje Lambrghinija i Honde ne ustajući iz svoje fotelje.

Automobili

Izvor: B92

Petak, 11.10.2013.

14:59

Default images

Fanovi Lamborghinija mogu da "posete" zgradu muzeja koja se nalazi u mestu Sant’Agata i da razgledaju kolekciju klasičnih, ali i savremenih modela ovog proizvođača. Virtuelni muzej nudi panoramski pogled od 360 stepeni na čuvene modele iz istorije Lamborghinija, kao što su Miura, Countach, Diablo...

U muzeju su izloženi i koncepti, prototipovi i modeli koji su izrađeni u samo jednom primerku, kao i trkački automobili. Među njima su ekskluzivni Lamborghini Reventon, Estoque i Sesto Elemento. Google Maps omogućava čak i da zavirite u unutrašnjost eksponata, što u stvarnom životu muzeji uglavnom ne dozvoljavaju svojim posetiocima.

Obiđite muzej Lamborghinija:
View Larger Map I ljubitelji Hondinih putničkih automobila, ali i trkačkih bolida, mogu zahvaljujući Google Mapsu da razgledaju muzej ovog proizvođača.

Muzej Honda Collection Hall nalazi se u neposrednoj blizini trkačke staze Ring Motegi u Japanu. Postavka se prostire na dva sprata. Na jednom su izloženi putnički modeli iz različitih epoha, a na drugom trkački automobili i motocikli.

Zavirite u Hondin muzej automobila i motocikala:
View Larger Map

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 8

Pogledaj komentare

8 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: