Hrvatsko-srpski par koji osvaja sportske medalje, ali i srca fanova FOTO

Život

Izvor: Veèernje novosti

Ponedeljak, 02.08.2021.

14:56

Default images

Da ljubav ne poznaje nacionalnosti niti bilo kakva druga ograničenja, pokazuje i brak srpske kajakašice Milice Starović i hrvatskog reprezentativca Antuna Novakovića.
Milica se danas plasirala u polufinale discipline K-1 200 metara na Olimpijskim igrama u Tokiju, osvojivši u svojoj grupi drugo mesto, rezultatom 41,340 sekundi.

Uspehu srpske sportistkinje verovatno se najviše obradovao njen suprug Antun, čije prezime Milica nosi od prošle godine, kada su se venčali.
Njih dvoje su se upoznali pre tri godine, a povezao ih je sport kojim se oboje bave - i to veoma uspešno.

Milica je bila evropska prvakinja 2016. godine, a i Antun je imao dosta postignuća.

"Preko kajaka smo se upoznali, naravno. U Hrvatskoj inače nije uopšte razvijen kajak, a on je u juniorskoj konkurenciji bio evropski šampion i svetski vicešampion, tako da je on isplivao ni od kuda. Upoznali smo se u Turskoj 2017. i malo-pomalo rodila se ljubav", rekla je ranije Milica.

Ona je devet godina starija od Antuna, iako se to ne primećuje previše.
"Bodrimo se i podržavamo međusobno. Ali da, srce baš treperi i sa posebnom energijom navijam za njega. Pritom on vesla stalno jednosed, tako da je sam, nema nikoga u čamcu da mu da podršku. A ja sam tu da mu pružim podršku", rekla je Milica.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

93 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Propao pokušaj: Nemačka u haosu

Nemačke mašinovođe od utorka rano ujutro ponovo su u štrajku, samo nekoliko dana po okončanju prethodnog štrajka. Sudovi su odbacili pokušaj Nemačke železnice (DB) da zaustavi štrajk.

17:25

12.3.2024.

6 d

Podeli: