Pošaljite SMS i pomozite Nemanji da vrati osmeh

Krajem maja Nemanji je nakon naizgled bezazlenog odlaska kod oftamologa, zatim neurologa i urađene MR otkriven maligni tumor na mozgu.

Život

Izvor: B92

Četvrtak, 29.06.2017.

11:34

Pošaljite SMS i pomozite Nemanji da vrati osmeh

Početkom juna je operisan na Klinici na neurohirurgiju KCS, a HP nalazom potvrđen je malignitet. Prema mišljenju lekara zračenje i hemoterapija su hitni. Najbolja iskustva i rezultate u lečenju ove vrste tumora ima bolnica Gustav Roussy u Parizu.

“Svesni smo i da ovu tešku i neravnopravnu bitku ne možemo dobiti sami i da nam je pored pomoći rođaka i prijatelja potrebna i pomoć vas, ljudi koji ne poznajemo. Iznosi nam nisu bitni, bitno je samo da Neca što pre vrati osmeh na lice. Svim srcem zahvalni“, navodi se u saopštenju porodice Damčević.

Takođe, danas će biti održan i drugi humanitarni "Dorćolmatine", a prikupljena sredstava ići će za hitno lečenje sedmogodišnjeg Nemanje Damčevića. Organizator Dorćolmatinea je D bar, a tokom događanja biće zatvoren deo Dositejeve i Gospodar Jovanove ulice. U okviru muzičkog programa biće održan džez koncert, nastupiće poznati di džejevi, a biće organizovane radionice kao raznovrstan program za decu.

Humaniratni računi otvoreni kod Komercijalne banke:

Dinarski

205-9011007127981-39

Sandra Damčević, korisnik računa Nemanja Damčević

Devizni za uplate iz inostranstva

RS35205903102407124975

Sadra Damčević, korisnik računa Nemanja Damčević

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 8

Pogledaj komentare

8 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: