Slavni oplakuju poraz Hilari Klinton: "Tramp je Bregzit"

Pristalice Hilari Klinton u Holivudu oplakuju rezultat izbora.

Život

Izvor: Daily Mail

Sreda, 09.11.2016.

08:44

Slavni oplakuju poraz Hilari Klinton:
Foto: Tanjug / AP Photo/Julio Cortez

Mnogi, uključujući glumicu Lenu Danam, pevačicu Majli Sajrus i komičarku Ejmi Šumer, rekli su da će napustiti SAD ako Tramp bude izabran.

Inače, imigracioni sajt Kanade pao je nekoliko puta otkako su se promenile prognoze za rezultat predsedničkih izbora u SAD koje sada prednost daju Donaldu Trampu.

Kanada na zvaničnom profilu na Tviteru poziva imigrante “da donesu svoju kulturnu tradiciju i podele je sa drugim građanima”. . Slavna pevačica i glumica Šer je u intervjuu sinoć izjavila da se oseća “kao da je izgubila nekog iz porodice”.

“Videla sam da se ovo dešava još s Bregzitom. Tada sam bila u Londonu i videla sam šta će se desiti. Uporno sam govorila ljudima da je ovo kao Bregzit. Tramp je Bregzit. To je neverovatno. Živela sam u eri 12 predsednika i nikad nisam videla nikog kao što je on. Razumem zašto je svet užasnut što će on biti predsednik SAD”, rekla je Šer.

Druge zvezde su svoje nezadovoljstvo tokom predsedničkih izbora izrazile na društvenim mrežama.

“Šta se dešava????”, napisala je Eva Longorija na Snapčetu. “Pozitivna strana svega ovoga je što više ne moramo da se pretvaramo da smo slobodni od rasizma i seksizma. Pitanje je: šta da radimo sad?”, napisala je glumica Džesika Čestejn. “Neka mi neko da nadu”, tvitovala je komičarka Sara Silverman. Velika zagovornica Hilari Klinton Kejti Peri otkrila je da su njeni roditelji glasali za Trampa, ali je pozvala glasače da ne žure i da glasaju za Klintonovu.

“Prvo, ako ste u zemlji i gledate ovo, a vaša biračka mesta su i dalje otvorena, morate da glasate za Hilari Klinton”, rekla je pevačica.

Perijeva je nastupala u nekoliko navrata u kampanji Klintonove, ali sinoć nije uspela svojom pesmom da razvedri sumornu atmosferu u štabu kandidatkinje Demokratske stranke.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

77 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: