Nik Vujičić raznežio obožavatelje novim porodičnim fotografijama

Jedan od najpoznatijih svetskih motivacionih govornika srpskog porekla, Nik Vujičić, uskoro bi trebalo da postane otac po drugi put, a za to vreme odlučio je da sa svojim pratiocima na Fejsbuku podeli najnovije porodične fotografije.

Život

Izvor: B92

Četvrtak, 30.07.2015.

10:55

Default images
Foto: Screenshot

Vujičić je u početkom februara saopštio radosnu vest na svojoj Fejsbuk stranici, ispod porodične fotografije sa njegovim sinom Kijošijem u krupnom planu.

“Šta to piše na Kijošijevoj majici? Zaista, on će biti Najbolji stariji brat na svetu. Trudni smo oko 12 nedelja!! Hvala ti, Bože, na ovom dragocenom i izvanrednom poklonu i blagoslovu!! Hvala svima na ljubavi, molitvama i podršci!”, napisao je Vujičić.

Nedavno su na njegovom Fejsbuk profilu osvanule i nove fotografije na kojima je prikazano kako porodica spokojno provodi vreme na plaži.

Da podsetimo, Nik koji je rođen bez ruku i nogu zbog retkog poremećaja, tetra-amelia sindroma, danas je poznat po pozitivnom stavu i tome što svojim govorima pruža motivaciju i podršku milionima ljudi širiom sveta.

Par je prvog sina dobio 2013. godine. *
*
*

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 6

Pogledaj komentare

6 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: