Beograd na Monopolu

Kompanija Hasbro i BuzzFeed pokrenuli su kampanju u kojoj fanovi imaju mogućnost da sami kreiraju tablu svetskog izdanja najpoznatije društvene igre “Monopol ovde i sada”.

Život

Izvor: B92

Sreda, 04.03.2015.

14:09

Default images

Grad, država - baci kockice, prođi START i budi spreman za preuzimanje svog Monopol tokena na putu oko sveta!

Povodom obeležavanja 80-te godišnjice najpoznatije društvene igre Monopol, kompanija Hasbro udružila se sa kompanijom BuzzFeed kako bi zajedno sa fanovima odabrali gradove širom sveta koji će postati vlasnici poseda na tabli novog svetskog izdanja „Monopoly Here & Now“ igre.

Glasanje je počelo 13.02. i traje sve do 04.03.2015. a vrši se putem globalnog linka: http://www.buzzfeed.com/votemonopoly.

U tom periodu fanovi mogu da glasaju za gradove koji su se našli na listi svetskih odredišta koja će biti predstavljena u novom “Monopoly Here & Now” izdanju.

Na listi se našao i Beograd, a da li će uspeti da se nađe u društvu najvećih svetskih gradova, zavisi samo od vaših glasova!

Konačni popis gradova koji će se naći u novom Monopolu biće objavljen 19. marta, na Svetski dan Monopol igre i službenog rođendana Monopol brenda.

Monopol brend je svetski omiljena porodična igra koju je igralo više od milijardu ljudi u 114 zemalja širom sveta!

Glasajte za naš glavni grad Beograd jer i on može postati deo novog Monopola!

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

10 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Propao pokušaj: Nemačka u haosu

Nemačke mašinovođe od utorka rano ujutro ponovo su u štrajku, samo nekoliko dana po okončanju prethodnog štrajka. Sudovi su odbacili pokušaj Nemačke železnice (DB) da zaustavi štrajk.

17:25

12.3.2024.

6 d

Podeli: