P. Kruz: Majčinstvo me je promenilo

Popularna glumica Penelope Kruz rekla je da su joj majčinstvo i sin Leonard promenili život i nju kao osobu.

Izvor: Tanjug
Foto: Beta
Foto: Beta

Glumica, koja je u braku sa kolegom Havijerom Bardemom je rekla da je majčinstvo za nju ''revolucionarno'' i da se promenila od prve sekunde od kada je njen sin rođen.

''Od prve sekunde osećaš veoma mnogo ljubavi. To je revolucionarno iskustvo'', rekla je 38-godišnja glumica za ''Dejli miror''.

Kruzova je rekla da nikada neće pristati da proda fotografije svog sina nekom listu - što je praksa koju sprovode brojne poznate majke - jer su ona i Bardem potpuno odlučni da zaštite njegovu privatnost.

''Ja sam 100% protiv toga. Deca nisu torbe. Želim da moj sin i moja deca, ako ih još budem imala, odrastaju što anonimnije je moguće''
, objasnila je španska glumica, dodavši da to što su ona i Bardem odlučili da se bave javnim poslom, ne daje nikome za pravo da zalazi u njihovu privatnost.

Bardem i Kruzova venčali su se 2010. godine, a glumica se ranije zabavljala sa Tomom Kruzom i Metjuom Mekonahijem.

Vesti

Juga na Brodveju

Bilo je neočekivano toplo veče za početak aprila. Sećam se da sam se sjurila s posla samo da se preobučem za pozorište. Kako sam imala dovoljno vremena za šetnju do malog ‘off-Broadway’ teatra (blagosloveni ‘Google Maps’ zahvaljujuci kome bez greške možeš da izračunaš koliko ti vremena treba do destinacije), rešim da napravim mali eksperiment i prebrojim sve jezike koje čujem na svom hodočašću do hrama kulture.

Vesti ponedeljak 2.05. 19:11 Komentara: 9
strana 1 od 2743 idi na stranu