BA: Jeftinije do destinacija širom sveta

"Britiš ervejz" pripremio je specijalnu ponudu za putnike iz Srbije u okviru koje će kupovinom dve karte ostvariti 50% popusta za jednu kartu.

Život

Izvor: B92

Petak, 27.02.2009.

08:00

Default images

Putnici koji žele da odlete u Njujork, Čikago, Vašington, Toronto i Vankuver, moći da nabave kartu za svog saputnika sa popustom od 50%. Što znači da će karta do, na primer Čikaga ili Vašingtona, sa popustom iznositi u proseku oko 356 evra (takse nisu uračunate u cenu).

„Britiš ervejz” je u okviru svoje akcije svim putnicima koji se odluče za destinacije na Dalekom istoku i Južnoj Africi omogućio kupovinu dve karte po ceni jedne.

Za let do Pekinga, Šangaja, Johanesburga, Hong Konga i Tokija putnici će za kupljene karte u paru platiti cenu samo jedne karte i odleteti na te destinacije za oko 349 evra (Johanesburg 375 evra), s tim da takse nisu uračunate u cenu.

Prodaja karata po specijalnoj promotivnoj ponudi važiće za karte kupljene do 9. marta, a odnosiće se na putovanja koja započinju iz Beograda do 16. jula (datum povratka može biti kasnije po izboru).

Važnost karti je godinu dana, a datum povratka može se promeniti uz doplatu. Takse nisu uključene u cenu, a broj mesta je ograničen.

Svi letovi iz Beograda obavljaju se preko terminala 5 londonskog aerodroma Hitrou i veze za nastavak letova ka daljim destinacijama su sa istog terminala.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare

1 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: