Zdravlje

Sreda, 12.01.2011.

17:04

Majkl Daglas pobedio rak

Holivudska zvezda Majkl Daglas, koji je poslednjih meseci bio podvrgnut hemoterapiji i radijaciji zbog raka grla, objavio je da je pobedio bolest.

Izvor: B92

Default images

"Rak je nestao, ali ću još dugo morati da odlazim na redovne kontrole svakog meseca kako bi se stanje održalo", kazao je glumac gostujući u emisiji "Tudej" na američkoj televiziji NBC.

"Osećam se dobro, rasterećeno. Rak je nestao", kazao je zadovoljno Daglas, priznajući da se i dalje bori sa pojedinim dugoročnim posledica bolesti.

Otkrio je da ima problem sa salivacijom i da je tokom terapije izgubio skoro 15 kilograma. "Izgubio sam dobar deo mišićne mase pa ću morati da poradim na tome kako bi bio u formi za Liberace", kazao je 66-godišnji glumac, aludirajući na film Stivena Sodeberga za koji se pripremao dok je bio na terapiji, i dodao da sa nestrpljenjem očekuje da se vrati pred kamere.

Daglas se zahvalio i na podršci koju je dobijao sa svih strana dok se borio sa rakom.

"Sva ta podrška koja je stizala od porodice, prijatelja i obožavalaca me je duboko dirnula i otvorila mi nove vidike. Sada mogu da kažem da zaista cenim život", kazao je slavni glumac.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 6

Pogledaj komentare

6 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Komandant jurišne brigade priznao: Čeka nas haos

Ukrajinske trupe će se suočiti sa ozbiljnim poteškoćama ovog leta, zbog brzog napredovanja Oružanih snaga Ruske Federacije, napisao je zamenik komandanta 3. jurišne brigade ukrajinske vojske Maksim Žorin na svom Telegram kanalu.

8:34

21.5.2024.

1 d

Podeli: