Zdravlje

Sreda, 29.02.2012.

17:27

Pojela 4.000 sunđera i 100 sapuna

Jedna 21-godišnja Britanka razvila je prilično čudan ukus kada je hrana u pitanju - ona obožava da jede sunđere koji se koriste za kupanje ili pranje sudova.

Izvor: Tanjug

Default images

Keri Trebilkok tvrdi da je do sada pojela oko 4.000 sunđera, kao i 100 sapuna, prenose britanski tabloidi. Ova stomatološka sestra iz Kornvola rekla je da voli da ih jede sa raznim dodacima - sa senfom, barbekju sosom, džemom, medom, kečapom ili sa toplom čokoladom.

Lekari su ovoj ženi dijagnostikovali poremećaj u ishrani pod nazivom pika, koji izaziva veliki apetit prema nejestivim stvarima.

"Jednog dana pobediću ovo i biću sposobna da se tuširam i da perem suđe bez osećaja gladi", rekla je ona. Ona je rekla da je posle jedne večere, u toku koje je pojela duplu porciju lazanja i koficu sladoleda, osetila da je i dalje gladna i da bi odvratila sebi pažnju od hrane uzela je da pere sudove.

"Uzela sam novi sunđer iz paketa i osetila sam neverovatnu želju da ga pojedem. Uz čašu vode pojela sam ceo sunđer. Nije imao nikakav ukus, ali sam otkrila da je jedenje sunđera prijatno", objasnila je ona i dodala da najviše voli one sa ukusom voća - limuna i lajma.

Trebilkok za svaki obrok prema sopstvenom prizanju pojede "dosta sunđera i tri kašičice organskog sapuna" ali se nada da će uskoro pobediti svoju bolest.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

16 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Drama na nebu, hitno podignuti borbeni avioni

Ruski vojni avion juče je nakratko narušio vazdušni prostor Švedske istočno od baltičkog ostrva Gotland, nakon čega su ga presreli švedski borbeni avioni, saopštile su danas oružane snage te nordijske zemlje.

13:01

15.6.2024.

1 d

Podeli: