Nova društvena mreža za sve ljubitelje putovanja

“Lonely Planet“ ima novu aplikaciju za sve ljubitelje putovanja koja se zove jednostavno – “Trips“ i kosti dizajn sličan Instagramu gde prikazuje fotografije sa egzotičnih destinacija.

Tehnopolis

Izvor: B92

Sreda, 09.08.2017.

08:20

Nova društvena mreža za sve ljubitelje putovanja
foto: thinkstock

Ideja je da se čestim putnicima ponudi jednostavan način da dele svoja iskustva sa putovanja i otkriju nove destinacije širom sveta.

Ipak, Instagram već ima dovoljno “svetskih putnika“ koji ovu mrežu koriste za objavljivanje fotografija i prate ih milioni ljudi.

Baš kao na Instagramu, i na aplikaciji Trips imate opciju da dva puta kliknete i lajkujete određenu fotografiju.

Inače, ovo je druga aplikacija portala „Lonely Planet“ – prva je Guides koja nudi savete o određenim lokacijama, a preuzelo ju je preko milion ljudi, tako da se sličan uspeh predviđa i novoj aplikaciji.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 5

Pogledaj komentare

5 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Snažno nevreme stiže u Srbiju

U većem delu Srbije će danas pre podne biti pretežno sunčano, toplo, suvo i vetrovito, uz olujnu košavu u Beogradu, na jugu Banata, u Pomoravlju i donjem Podunavlju, a već u poslepodnevnim satima biće kratkotrajne kiše ili pljuskova.

7:13

1.5.2024.

1 d

Podeli: