Promene na iPhoneu u 2017. neće obradovati fanove

I dok mnogi fanovi Appleovih proizvoda očekuju da će sledeće godine stići neka velika promena u dizajnu iPhonea kojom će proslaviti 10. rođendan svog telefona, čini se da od toga neće biti ništa.

Tehnopolis

Izvor: B92

Subota, 31.12.2016.

17:00

Promene na iPhoneu u 2017. neće obradovati fanove
Foto: Screenshot

Japanski Mac Otakara saznaje od tajvanskih dobavljača delova da će Apple nastaviti tradiciju i sledeće godine predstaviti iPhone 7S i 7S Plus koji će biti praktično identičan ovogodišnjim modelima.

Mac Otakara ipak navodi nekoliko promena. iPhone 7S bi trebalo da dobije treći model u ponudi kojem će ekran narasti sa 4,7 na 5 inča. Taj i Plus model bi trebalo da dobiju dvostruku kameru koja je sada samo na Plusu. Promena će biti u dizajnu te kamere, koja bi sočiva trebalo da ima vertikalna, a ne horizontalna kao što su na većini telefona.

Navode kako će konačne specifikacije biti poznate u drugom kvartalu koji završava u aprilu. Ali, ove glasine još jednom potvrđuju da će Apple u 2017. izbaciti treći uređaj u ponudi, prenosi Apple Insider

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

29 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: