CSGO Šampionat: Srbiji 13. mesto

Iako nismo očekivali specijalne rezultate od naše reprezentacije na svetskom prvenstvu koje se održava u Srbiji, možda smo ipak priželjkivali nešto malo bolji plasman.

Tehnopolis

Izvor: B92

Petak, 09.10.2015.

20:17

Default images

Bilo kako bilo, naša reprezentacija završila je takmičenje već u grupnoj fazi i time se plasirala na 13. mesto od ukupno 15 ekipa koje učestvuju na svetskom šampionatu.

U našoj grupi našli su se još Švedska, Indonezija i Nemačka, a naša reprezentacija izgubila je rezultatom 16:7 na Infernu od Švedske i 16:9 na Mirage od Indonezije, time zauzevši poslednju poziciju u grupi A. Kassad, Dimke, 1NTEL, emi i K1ng0r činili su našu postavu koja ipak nije uspela da zabeleži bolji rezultat i obezbedi makar utešnu nagradu od 2500$ koja sleduje za pozicije 5. do 8.

Bez obzira na sve, čestitke našim momcima na borbenosti, a mi pratimo i dalje turnir na kojem su za sada dalje otišli Nemačka, Švedska, Rusija i Kirgistan, a trenutno je na dobrom putu i Francuska.

Izvor: klanrur.rs

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

18 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: