Facebook: Stižu nove promene!

Facebook ponovo sprema novosti za svoje korisnike, a ovaj put u pitanju je News Feed.

Tehnopolis

Izvor: Dnevnik.hr

Četvrtak, 07.03.2013.

15:27

Default images

Promene će biti objašnjene na pres konferenciji koja će biti održana u sedištu kompanije, a one će uključivati lakšu navigaciju na početnoj stranici i filtere koji prikazuju samo jednu vrstu sadržaja prema izboru korisnika, poput fotografija, muzike i igrica.

Tako će korisnici Facebooka u zavisnosti od toga da li žele da čitaju muzičke vesti, pregledaju fotografije ili igraju ige, moći da odaberu sadržaj koji žele da se prikazuje na ovoj stranici.

Ukoliko ste zainteresovani za muziku, potrebno je samo da kliknete na opciju „music“ i pred vama će se pojaviti sve muzičke vesti. Više neće biti potrebno pregledati velike količine sadržaja kako bi se došlo do željenih informacija.

Ove novosti trebalo bi da rasterete News Feed od sadržaja koji vas ne interesuje, a u Facebooku veruju da će novi način prikazivanja sadržaja takođe zadržati ljude duže na prvoj stranici.

Poslednju promenu News Feed imao je 2011. godine kada je dodata opcija Recent stories i Top stories, a sve navedeno trebalo bi da označi najveću promenu od predstavljanja ove socijalne mreže.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

14 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: