Samsungov pametni sat radi i sa drugim uređajima?

Samsung je izjavio da će kompanijin pametni sat Galaxy Gear raditi samo sa smartfonom Note III, međutim, izgleda da ovo nije baš potpuno tačno.

Tehnopolis

Izvor: TalkAndroid

Ponedeljak, 07.10.2013.

17:35

Default images

Galaxy Gear je već sada u stanju da obavlja neke osnovne funkcije kada se upari sa modelom Galaxy S4, a sudeći po nekim postovima na internetu, pametni sat takođe radi i sa nekim drugim uređajima, od kojih je jedan i HTC One.

Jedan član XDA foruma kaže da Galaxy Gear radi sa njegovim HTC-om One koji ima poseban ROM, dok drugi član, koji koristi oficijalni Android 4.2.2 kaže da ne uspeva da poveže svoj One sa satom.

Međutim, kada se sat uspešno spoji sa drugim uređajem, skoro sve funkcije rade pravilno, a navodno je Gear uspešno spojen i sa modelom Galaxy S4 Active.

Za sve ovo trenutno ne postoji objašnjenje. Ukoliko uređaj sa Androidom 4.1 može da se spoji sa satom, a uređaj sa Androidom 4.2 ne može, očigledno je da ne možemo da očekujemo razumno objašnjenje za to šta se dešava, barem dok se Samsung i zvanično ne oglasi po ovom pitanju.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 5

Pogledaj komentare

5 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: