Nintendo Switch prikazan u emisiji Džimija Falona

Nakon fenomenalne prve reklame, Nintendova nova konzola Switch je postala san miliona gejmera širom sveta. Zato smo i sa nestrpljenje očekivali prezentaciju iste u stvarnom okruženju.

Tehnopolis

Izvor: B92

Četvrtak, 08.12.2016.

16:22

Nintendo Switch prikazan u emisiji Džimija Falona
Foto: YouTube Screenshot

U najnovijoj epizodi šoua koji vodi Džimi Falon gosti su bili Redži (Reggie Fils-Aimé) i Šigeru Mijamoto i snimak njihovog gostovanja možete videti u nastavku. Video počinje prezentacijom mobilne igre Super Mario Run (iOS ekskluziva za sada), za otkrivanje Switch-a premotajte na 4:50. Redži i Falon su odigrali jedan deo The Legend of Zelda: Breath of the The Wild i pritom povrdili da se zaista cela konzola nalazi u tabletu. Po onome što smo videli, igra radi bez ikakvih trzanja tako da možemo da očekujemo i da će ostale igre raditi glatko na maloj kozoli.

Nintendo Switch će biti u prodaji od marta 2017. a za 12. januar je zakazana velika prezentacija konzole tokom koje će Nintendo otkriti sve što nas zanima o ovom zanimljivom uređaju. Izvor: play.co.rs

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 3

Pogledaj komentare

3 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: