Apple će zameniti baterije za iPhone 6S koji se iznenada gase

Kompanija Apple nudi zamenu baterije za iPhone 6S korisnicima čiji se uređaj naglo gasi. Ovo je druga ovakva ponuda Applea, dolazi samo nekoliko dana nakon što su se pojavili problemi sa ekranima iPhonea 6 Plus.

Tehnopolis

Izvor: B92

Ponedeljak, 21.11.2016.

13:55

Apple će zameniti baterije za iPhone 6S koji se iznenada gase
Foto: Gettyimages

"Utvrdili smo da kod veoma malog broja uređaja iPhone 6S može doći do neočekivanog gašenja. To nije sigurnosni problem i odnosi se samo na uređaje sa ograničenim serijskim brojem koji su proizvedeni između septembra i oktobra 2015. godine", navedeno je u Appleovom saopštenju.

Ponuda se može iskoristiti na globalnom nivou. Korisnici mogu posetiti neki od Appleovih servisnih centara gde će biti provereni serijski brojevi telefona kako bi se utvrdilo da li postoji problem s baterijom.

Apple savetuje korisnicima da naprave sigurnosnu kopiju svojih iPhonea 6S i isključe uslugu "Find my iPhone" pre nego što ga predaju u servis. Međutim, ukoliko telefon ima napuknut ekran ili bilo koji drugi problem, moraće se popraviti pre zamjene baterije, što su korisnici dužni da plate.

Korisnici koji su platili zamenu baterije se mogu obratiti Appleu kako bi ostvarili povraćaj novca.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

27 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: