Samsung Galaxy A5 – cene i specifikacije

Detalji u vezi sa Samsungovom A linijom već neke vreme se pojavljuju na internetu u vidu glasina, ali najnovije informacije daju nam malo više podataka u vezi sa njegovom cenom i specifikacijama.

Izvor: TechRadar

Utorak, 28.10.2014.

19:18

Default images

A linija pratiće iste smernice kao i Samsung Galaxy Alpha i činiće je tri uređaja – Galaxy A3, A5 i A7.

Ranije glasine tvrdile su da će Galaxy A5 koštati oko 400 dolara, ali nove informacije nagoveštavaju da će ona ipak biti veća.

Novi podaci dolaze sa sajta prodavca iz Kazahstana, i ako im je verovati, A5 će koštati 550 dolara.

Na sajtu se mogu videti i specifikacije koje uključuju 5-inčni Super AMOLED HD displej, 1.2GHz dual core procesor, 13MP kameru i microSD slot.

Ovo se slaže sa ranijim nagađanjima koja su takođe ukazivala i na 16GB interne memorije i 2.330mAh bateriju.

Galaxy A linija predstavlja pokušaj korejskog proizvođača da proširi izbor uređaja sačinjenih od različitih materijala, posebno metala koji je pristuan na HTC-ovom One M8 uređaju i iPhoneu 6.

Svaki od novih Samsungovih uređaja posedovaće metalno kućište iz jednog dela, kao i 64-bitni procesor, Android Lollipop i čitač otiska prstiju.

Samsung nije potvrdio nijednu od ovih glasina, ali s obzirom na preciznost informacija, verovatno ćemo uskoro biti u prilici da vidimo i zvanično predstavljanje.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

35 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: