Duh Robina Vilijamsa u WoW-u

Sajt Wowhead.com otkrio je novog lika po imenu "Robin" među fajlovima predstojeće ekspanzije za World of Warcraft - Warlords of Draenor, a pretpostavlja se da je u pitanju posveta nedavno preminulom glumcu Robinu Vilijamsu.

Izvor: B92

Četvrtak, 21.08.2014.

12:23

Default images

Lokacija na kojoj bi ovaj novi NPC trebalo da bude nije poznata, ali je otkriven 3D model, koji podseća na Duha iz Diznijevog Aladina, kome je glas dao upravo Vilijams.

"Aladin" je jedan od najuspešnijih Diznijevih filmova iz devedesetih godina, a Vilijamsova uloga je ostavila poseban pečat, što je potvrdila i oproštajna poruka američke Akademije filmskih umetnosti od glumca.

Nakon smrti legendarnog komičara, koji je bio i pasionirani ljubitelj video igara (ćerka mu se zove Zelda), kao i jedan od miliona igrača WoW-a, zajednica je zatražila od Blizzarda da mu se oda počast u samoj igri.

Brojni igrački sajtovi su odmah nagovestili da će želja biti ispunjena, a zvaničan odgovor kompanije se i dalje čeka. Ipak, s obzirom na to da pored ovog duha stoji i oznaka (zabavljač), pozitivan odgovor je sve izvesniji.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 6

Pogledaj komentare

6 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: