Sledeće nedelje počinje prodaja karata za E3 2018

I ove godine će strastveni gejmeri moći da kupe karte i prisustvuju na najvećem godišnjem gejming događaju, Electronic Entertainment Expo(poznatiji kao E3), u Los Anđelesu.

Tehnopolis

Izvor: B92

Subota, 10.02.2018.

18:15

Sledeće nedelje počinje prodaja karata za E3 2018
Foto: YouTube Screenshot

Karte za javnost će krenuti u prodaju 12. februara, i prvih hiljadu će se prodavati po specijalnoj ceni od 150$, dok će se nakon toga ćena podići na 250 dolara. I dok nije otkriveno koliko će ukupno karata biti dostupno, sigurno je da će se one razgrabiti za vrlo kratko vreme.

Ovogodišnje izdanje sajma će imati prošireno trajanje za jedan dan, i svaki od tri dana će biti otvoren duže vreme nego što je pre bio slučaj kako bi što veći broj posetilaca imao prilike da zaigra i isproba ono što želi.

E3 2018 je još mesecima daleko, ali već ima šta da se očekuje, poput gejmpleja za Cyberpunk 2077, nove Tomb Raider igre, i još mnogo drugih pošto se već zna da su mnoge velike kompanije već zakazale svoje konferencije i predstavljanja.

E3 će trajati od 12. do 14. juna, a ako ste zainteresovani karte možete kupiti putem ovog linka.

Izvor: play.co.rs

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: