TotalBiscuit je najnoviji StarCraft 2 Announcer

Neki ga vole, neki ne mogu da ga smisle, ali jedno je sigurno, cinični britanac TotalBiscuit je legenda gejming sveta, čije mišljenje svi žele da čuju, slagali se ili ne sa njim.

Tehnopolis

Izvor: B92

Subota, 21.01.2017.

17:21

TotalBiscuit je najnoviji StarCraft 2 Announcer
Foto: Screenshot

Mi ga u Klan RUR redakciji obožavamo, i tim pre nas raduje vest koja nam stiže iz Blizzarda da će upravo njegov britanski tenor biti sledeći Announcer Pack za StarCraft 2 koji ćete moći da kupite, prvi glas u istoriji StarCrafta koji će biti prisutan u igri iako nije deo samog sveta igre.

Ukoliko ne znate o čemu se radi, prošle jeseni je Blizzard uveo kozmetičke mikrotransakcije u Starcraft 2, kao što su skinovi za jedinice, paketi emotikona, avatari i Announcer Packovi – tj oni glasovi što vas obaveštavaju o stvarima dok igrate partiju. Do sada je bilo šest ovih packova koji su bili isključivo likovi iz igre (Raynor, Alarak, Nova, itd), tako da je čast da probije “lore” barijeru imao upravo TotalBiscuit.

Na osnovu primera koji su dati na zvaničnom blogu, možemo da kažemo da smo apsolutno oduševljeni i da jedva čekamo da pazarimo ovaj pack, koji stiže na battle.net klijente sa 3.10 patchom za StarCraft 2.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: